Vacatures

Binnen Trema hebben wij met regelmaat vacatures. Hiernaast vindt u alle actuele vacatures

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur uw solicitatiebrief met CV naar personeelszaken@trema.org

Vacatures Trema Holding, Kinderopvang en Welzijn

Vacature: Klusjesman/-vrouw gezocht! 
Trema is met spoed op zoek naar een vrijwilliger die op onze locaties allerlei hand en spandiensten kan verrichten. Denk hierbij aan onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die op onze kinderopvanglocaties of in onze gemeenschapshuizen gedaan moeten worden. Hiervoor zoeken we iemand met twee rechterhanden die technisch inzicht heeft en breed inzetbaar is. Je komt te werken in een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen ontwikkeling. De uren en werkdagen zijn in overleg en je ontvangt reis- en onkostenvergoeding. Interesse of meer informatie? Neem contact op met Marsja Hanstede via m.hanstede@trema.org of telefoon 06 83 52 77 45.
 
Vacature: Voorzitter en lid Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht van Trema is op zoek naar twee toezichthouders. Zij zoeken een deskundige en verbindende Voorzitter Raad van Toezicht en een Lid Raad van Toezicht (Financiën).
 
 
Vacature: Pedagogisch medewerkers
Voor onze kinderopvanglocaties in de gemeenten Altena en Geertruidenberg zoeken wij meerdere enthousiaste Pedagogisch medewerkers (m/v). Ben jij die creatieve en energieke topper? Reageer dan snel!
 
Bekijk hier de vacature.
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 

Stageplaatsen

Trema stelt ieder jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar voor  de sectoren Kinderopvang en Welzijn.

Wil je kans maken op een stageplaats bij Trema? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Trema. Gebruik hiervoor het mailadres: personeelszaken@trema.org en geef duidelijk aan dat het om een stage gaat, welke periode, hoeveel uur en bij welke sector je stage wilt komen lopen.

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2019