Vacatures

Binnen Trema hebben wij met regelmaat vacatures. Hiernaast vindt u alle actuele vacatures

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur uw solicitatiebrief met CV naar personeelszaken@trema.org

STAGEPLAATSEN
Trema stelt ieder jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar voor  de sectoren Kinderopvang en Welzijn.

Wil je kans maken op een stageplaats bij Trema? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Trema. Gebruik hiervoor het mailadres: personeelszaken@trema.org en geef duidelijk aan dat het om een stage gaat, welke periode, hoeveel uur en bij welke sector je stage wilt komen lopen.

Vacatures Trema Holding, Kinderopvang en Welzijn

Pedagogisch medewerker VSO/BSO voor 11 uur p/week
Trema KOV is op zoek naar een topper voor de locatie Elisabethstraat in Geertruidenberg, die zowel op de VSO als op de BSO werkzaam zal zijn.
 
 
Praktijkopleider/pedagogisch medewerker voor ca. 20 uur p/week
Voor onze locaties zijn wij op zoek naar iemand die naast het werken op de groep als praktijkopleider voor 5 uur per week beschikbaar is.
 
Meer weten? Bekijk hier de vacature
 
Intern begeleider/pedagogisch medewerker voor ca. 20 uur p/week
Voor onze locaties KOV zijn wij op zoek naar iemand die als Intern Begeleider Kinderopvang voor 6 tot 10 uur per week begeleiding kan bieden aan kinderen waarbij de ontwikkeling extra aandacht nodig heeft.
 
Meer weten? Bekijk hier de vacature
 
Medewerker Receptie (oproepbasis)
Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van inkomende telefoongesprekken en ontvang je bezoekers. Je voert administratieve werkzaamheden uit en zorgt voor de verwerking van de post. Samen met twee directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de bezetting van de receptie en ben je het visitekaartje van Trema. Voor het opvangen van receptiewerkzaamheden tijdens vakanties en ziekte zijn wij op zoek naar een oproepmedewerker voor deze afdeling. 
 
Meer weten? Bekijk hier de vacature
 

Praktische en vrijwilligers ondersteuner voor 28/32 uur p/week

Voor het werkgebied Altena en Geertruidenberg zijn wij per direct op zoek naar een collega voor de Praktische- en de vrijwilligers ondersteuning. Wij ondersteunen inwoners met een beperkt eigen sociaal netwerk met het aanbod van: een maaltijdservice, Automaatje, beweegactiviteiten, een formulierenbrigade en (ouderen)advies. Het doel van deze diensten is om mensen zo lang als mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. De uitvoering wordt grotendeels gedaan door vrijwilligers. Daarnaast stimuleren wij het vrijwilligersklimaat in de gemeente en brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Meer weten? Bekijk hier de vacature

Divisiemanager Welzijn a.i. 

Divisiemanager Welzijn a.i. is een duo baan samen met de collega Divisiemanager Welzijn. De taken zijn verdeeld tussen de divisiemanagers onderling. Je bent samen met je collega direct verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het beleid voor de gehele welzijnsdienstverlening. Je bent lid van het MT en valt rechtstreeks onder de directeur bestuurder a.i. Samen met de andere MT-leden ben je verantwoordelijk voor de organisatie brede resultaten. Belangrijk is dat je in staat bent balans te brengen/houden tussen de maatschappelijke positie van Trema en de te behalen bedrijfsresultaten te bewaken.
 
Meer weten? Bekijk hier de vacature
ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2022