Vacatures

Binnen Trema hebben wij met regelmaat vacatures. Hiernaast vindt u alle actuele vacatures

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur uw solicitatiebrief met CV naar personeelszaken@trema.org

STAGEPLAATSEN
Trema stelt ieder jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar voor  de sectoren Kinderopvang en Welzijn.

Wil je kans maken op een stageplaats bij Trema? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Trema. Gebruik hiervoor het mailadres: personeelszaken@trema.org en geef duidelijk aan dat het om een stage gaat, welke periode, hoeveel uur en bij welke sector je stage wilt komen lopen.

Vacatures Trema Holding, Kinderopvang en Welzijn

Medewerker Receptie (oproepbasis)
Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van inkomende telefoongesprekken en ontvang je bezoekers. Je voert administratieve werkzaamheden uit en zorgt voor de verwerking van de post. Samen met twee directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de bezetting van de receptie en ben je het visitekaartje van Trema. Voor het opvangen van receptiewerkzaamheden tijdens vakanties en ziekte zijn wij op zoek naar een oproepmedewerker voor deze afdeling. 
 
Meer weten? Bekijk hier de vacature
 
Assistent Leidinggevende / Pedagogisch Medewerker
Trema Kinderopvang biedt kinderopvang voor kinderen tussen 0 en 13 jaar in de gemeentes Altena en Geertruidenberg. Voor onze twee peutergroepen op de locatie aan de  Esdoornlaan in Sleeuwijk zijn wij per 1 april 2022 op zoek naar een Assistent Leidinggevende die deze functie kan combineren met het werken op de groep. 
 
Jij bent samen met jouw clusterhoofd hét aanspreekpunt voor teamleden, de divisiemanager, ouders en samenwerkende onderwijspartner op locatie. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen op een locatie. 
 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2022