Contact

Wilt u meer weten over het Servicepunt Vrijwilligers? Neem contact met ons op:

Voor de gemeente Altena

Servicepunt Vrijwilligers
Singel 16d
4255 HD Nieuwendijk

Tel. 0183 408 444
E-mail: servicepuntvrijwilligers@trema.org

Afspraak maken
Voor afspraken: 0183 - 408 444
 

Voor de gemeente Geertruidenberg

Servicepunt Vrijwilligers
Prins Hendrikstraat 41
4941 JT Raamsdonksveer

Tel. 0162 520 387 en 0183 408 444
E-mail: servicepuntvrijwilligers@trema.org

Spreekuur Servicepunt Vrijwilligers
Overweegt u om vrijwilligerswerk te doen, maar heb je nog vragen? Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk binnen uw eigen organisatie? Loop dan gerust eens binnen bij ons spreekuur:

Elke dondermiddag van 14.00 tot 16.00 uur
in Bibliotheek Theek 5, Keizersdijk 30 in Raamsdonksveer

Afspraak maken
Voor afspraken: 0162 – 520 387 of 0183 - 408 444

Doel Servicepunt Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. De klassieke verzorgingsstaat is namelijk langzamerhand aan het veranderen in een participatiesamenleving. Dit is een samenleving waarin, van iedereen die dat kan, wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven en omgeving. Dit betekent dat van men wordt verwacht langer thuis te wonen en zich in eerste instantie te beroepen op familie of ander ondersteunend netwerk. Dit is echter niet voor iedereen even gemakkelijk of zelfs helemaal niet mogelijk. Vrijwilligers gaan daarom een steeds belangrijkere rol spelen. Dankzij vrijwilligers krijgen veel mensen weer de kans om mee te doen en mee te tellen in de maatschappij. Als vrijwilliger kunt u dus echt een verschil maken!

Ons doel is om het vrijwilligerswerk in de regio in al haar facetten te versterken en te promoten. Dit doen we onder andere door middel van onze vacaturebank, waar u namens uzelf, of namens een bekende, een cliënt of een organisatie vrijwilligersvacatures kunt plaatsen of waar u op een vacature kunt reageren. U kunt, wanneer gewenst, ook rekenen op de bemiddeling, ondersteuning en het advies van het Servicepunt Vrijwilligers. 

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Kijk voor meer infomatie en onze uitgebreide vacaturebank op: www.servicepuntvrijwilligers.org

 
Trema verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven op onze privacy pagina.

 

 

 

 

 

 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023