Meedoen en meetellen hebben veel met elkaar te maken. Trema zorgt er voor dat mensen van jong tot oud, mee kunnen doen en daardoor meetellen. Trema is een brede welzijnsinstelling. We bieden diverse diensten en organiseren verschillende activiteiten gericht op kinderopvang en welzijn. We zetten ons er voor in dat iedereen volwaardig kan deelnemen aan de samenleving. Op deze pagina’s vindt u informatie over Trema als organisatie, als aanbieder van welzijns- en kinderopvangdiensten en als partner van gemeenten en het bedrijfsleven.

Trema verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven op onze privacy pagina.

Meedoen en meetellen

Trema is een brede welzijnsinstelling bestaande uit Trema Welzijn en Trema Kinderopvang. Bij beiden staat de klant centraal.

Trema Welzijn

De kern van het welzijnswerk is het bevorderen van participatie: meedoen dus of mooier gezegd, participeren. Wie meedoet hoort erbij, telt mee. Participatie loopt als een rode draad door onze plannen voor de komende jaren. Heel concreet willen we zo veel mogelijk mensen in staat stellen om mee te doen. En in het bijzonder die mensen die door bezuinigingsmaatregelen minder kansen krijgen om volwaardig te participeren.

Trema Kinderopvang

De woorden meedoen en meetellen vormen de kern van Trema Kinderopvang. Door toegankelijke en betaalbare kinderopvang kunnen kinderen zich ontwikkelen en ontplooien. Ouders krijgen daarbij de ruimte om te werken. Iedereen doet zo mee en telt zo mee.

Hoe kunt u ons bereiken?

Trema Kinderopvang en Welzijn
gemeente Altena

Postadres
Postbus 70
4255 ZH Nieuwendijk

Bezoekadres
Singel 16-d
4255 HD Nieuwendijk

Telefoon: 0183-408444
E-mail: info@trema.org
 


Trema Kinderopvang en Welzijn 
gemeente Geertruidenberg

Bezoekadres
Prins Hendrikstraat 41
4941 JT Raamsdonksveer

Telefoon: 0162-520 387
E-mail: info@trema.org

 

 

Contactformulier

*
*
*
*
*
*
 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023