Voorschool/peuteropvang Kerkverreweide


Welkom bij locatie Kerkverreweide Wijk en Aalburg
Locatie Kerkverreweide is gevestigd in basisschool de Hoeksteen en wij bieden op deze locatie voorschool/peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Ook kinderen van buiten deze school zijn van harte welkom om naar deze locatie te komen. Wij bieden flexibiliteit en maatwerk. U kunt bij ons kiezen uit een pakket van 40 of 52 weken opvang. Het ruilen van dagen en afnemen van extra opvang is mogelijk.

Voorschool/peuteropvang Kerkverreweide  (2-4 jaar)
Bij onze voorschool/peuteropvang staat spelenderwijs ontdekken centraal. Samen spelen met leeftijdsgenootjes en nieuwe dingen leren vinden wij belangrijk. Soms heeft een kind wat extra aandacht nodig bij de taal- of emotionele ontwikkeling. Wij ondersteunen hierbij. Zo kan uw kind straks goed voorbereid van start op de basisschool.

Kom eens kijken, wij geven u graag een rondleiding!
U wilt natuurlijk het beste voor uw kind. Weten waar hij of zij terecht komt is daarbij erg belangrijk. U bent daarom van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Wij laten u alles zien en beantwoorden al uw vragen. Uiteraard kunt u ons ook per telefoon of e-mail uw vragen stellen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Planning & plaatsing of vraag een informatiepakket aan.

Bekijk hieronder het fotoalbum van deze locatie of volg ons op Facebook.

Klik hier om uw kind in te schrijven.

Locatiegegevens

Bezoekadres:

Voorschool/peuteropvang Kerkverreweide
Kerkverreweide 61
4261 LL Wijk en Aalburg
T 0416-745361

Openingstijden

Alle locaties zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Om zo goed mogelijk de kinderopvang te combineren met uw werkzaamheden kunt u kiezen uit verschillende tijdsblokken.

 

 

LRKP-nummer locatie Kerkverreweide

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023