Mijn Huis op Maat in Altena; uw huis is uw thuis

Zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis blijven wonen; dat is waar Trema u in wil ondersteunen. Zicht op de veiligheid van uw eigen woning, vraagt echter om een persoonlijk woonadvies. Elke woning en bewoner is immers uniek.

Om dit advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonscanners door Trema opgeleid. U kunt ons vragen om langs te komen voor een gratis huisbezoek. U loopt dan samen door de woning en krijgt vervolgens een advies met daarin de verbeterpunten voor uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen. Die keus is aan u.

U kunt zich aanmelden voor een huisbezoek via OnS Altena, per telefoon: 0183-516060 of per e-mail ons@gemeentealtena.nl

U kunt ook gratis online de Huistest doen en alle verbeterpunten van uw woning zelf op een rijtje zetten. Uw woning verbeteren wanneer u fit bent, betekent direct genieten en later profiteren van extra comfort en veiligheid. Dat geeft rust.

Ook worden er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten gehouden in de verschillende kernen van Altena. Kijk daarvoor op de (social) media en informatiepagina’s van Trema en de gemeente Altena.

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2022