Het Algemeen Maatschappelijk Werk van Trema Welzijn heeft als doel hulp te bieden bij problemen aan alle inwoners van de gemeenten Geertruidenberg, Woudrichem en Werkendam. Hulp kan geboden worden in de vorm van een luisterend oor, informatie en advies, begeleiding of een passende verwijzing naar een meer specifieke instantie. U kunt bij ons terecht voor professionele hulp. Soms is één afspraak met een maatschappelijk werker al voldoende. Gewoon om uw verhaal eens kwijt te kunnen aan een deskundige. In een andere situatie zijn meerdere gesprekken nodig. En misschien bent u wel geholpen met bemiddeling, een cursus of een gespreksgroep. Hoe dan ook: de hulpverlener werkt samen met u aan een oplossing waarbij u de regie houdt.

Trema verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven op onze privacy pagina.

 

Wie zijn wij?

De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) maakt deel uit van de bredere afdeling Welzijn van Trema. Het team wordt regelmatig versterkt met stagiair(e)s van de opleidingen Social Work en Maatschappeliijk Werk en Dienstverlening. Tevens is een woonzorgindicatieadviseur aan ons team verbonden. 

 

 

Waar vindt u ons?

Het maatschappelijk werk van Trema Welzijn is verdeeld over twee teams met kantoren in Nieuwendijk en Raamsdonksveer. Het totale werkgebied voor de afdeling Maatschappelijk werk betreft de gemeenten Altena en Geertruidenberg. De woonzorgindicatieadviseur is daarnaast nog werkzaam in de gemeente Aalburg en in de Bommelerwaard. Meer weten over wat wij zoal doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier en bekijk ons filmpje hieronder.

 

Wie is Trema Kinderopvang en Welzijn?

 

 

 

 

 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2020