Maatregelen Coronavirus welzijnsdiensten Geertruidenberg en Altena
 
Alle geplande groepsactiviteiten en -bijeenkomsten van de welzijnsdiensten vinden in aangepaste vorm plaats. De inloopspreekuren van algemeen maatschappelijk werk en de formulierenbrigade vinden gewoon doorgang. Indien er nieuwe maatregelen worden uitgevaardigd, zullen wij dit meenemen en aangeven op deze website.
 
Voor hulp van het maatschappelijk werk kunt u een afspraak maken voor een consult op kantoor, of een telefonisch consult. Indien gewenst komt het maatschappelijk werk op huisbezoek.
 
Trema Welzijn coördineert vrijwillige hulp voor mensen die (praktisch) in de knel komen door de opgelegde maatregelen. Denk hierbij aan het uitlaten van de hond, het doen van boodschappen, of een luisterend oor zijn. Heeft u een dergelijke hulpvraag, of zet u zich graag in voor een buurtbewoner bel dan het algemeen nummer van Trema.
 
Het algemeen nummer van Trema is 0183 – 408444.

Wie zijn wij?

De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) maakt deel uit van de bredere afdeling Welzijn van Trema. Het team wordt regelmatig versterkt met stagiair(e)s van de opleidingen Social Work en Maatschappeliijk Werk en Dienstverlening. Tevens is een woonzorgindicatieadviseur aan ons team verbonden. 

 

 

Waar vindt u ons?

Het maatschappelijk werk van Trema Welzijn is verdeeld over twee teams met kantoren in Nieuwendijk en Raamsdonksveer. Het totale werkgebied voor de afdeling Maatschappelijk werk betreft de gemeenten Altena en Geertruidenberg. De woonzorgindicatieadviseur is daarnaast nog werkzaam in de Bommelerwaard. Meer weten over wat wij zoal doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier en bekijk ons filmpje hieronder.

 

Wie is Trema Kinderopvang en Welzijn?

 

 

 

 

 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023