Klussendienst Altena helpt een handje
De klussendienst Altena* is er voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren. Wanneer u niemand in uw omgeving heeft om klusjes in en om huis aan te pakken, of als familie, vrienden of buren niet kunnen helpen, dán kunnen wij langskomen.

De vrijwilligers van de klussendienst staan klaar om uitkomst te bieden wanneer er geen andere oplossing beschikbaar is. De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 2,50 per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend.

Voor het aanmelden van een klus belt u de klussendienst. Er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op.

Klussendienst Altena is bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur via telefoon 06-39 585 170.

*Trema Welzijn levert deze dienst in het werkgebied Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Hank, Nieuwendijk, Oudendijk,  Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem.

Klussendienst Geertruidenberg
In de gemeente Geertruidenberg heeft WOG (onderdeel van Trema Welzijn) een team van technische vrijwilligers die klussen verzorgen voor wie dat niet meer kan. Een aanvraag doen of meer informatie? Kijk dan op hun website.

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023