Bso Elisabethstraat


Welkom bij locatie Elisabethstraat in Geertruidenberg
Voor kinderen van basisschool De Biekorf en basisschool De Vuurvlinder bieden wij buitenschoolse opvang op onze locatie Bso Elisabethstraat. Wij bieden u flexibiliteit en maatwerk. U kunt bij ons kiezen uit een pakket van 40 of 52 weken opvang. Het ruilen van dagen en afnemen van extra opvang is mogelijk.

Buitenschoolse opvang Elisabethstraat (4-13 jaar)
Op onze bso wordt veel gespeeld. Het is voor de kinderen immers hun vrije tijd. Onze bso heeft verschillende ruimtes speciaal ingericht voor jongere en oudere bso-kinderen met voor iedere leeftijd uitdagend speelmateriaal. In overleg met de kinderen hebben we aparte hoekjes gemaakt met verschillende thema's. Hier kunnen de kinderen zich even rustig terugtrekken en worden ze niet gestoord in hun spel. Kinderen hebben ook behoefte aan regelmaat. Daarom werken wij zo veel mogelijk met een dagindeling met vaste tijden voor drinken, fruit of een andere gezonde snacks en tijdens vakanties een (brood-)maaltijd. In de vakanties maken we veel leuke uitstapjes waarvoor wij geen extra vergoeding vragen. Met u als ouders/verzorgers bespreken we regelmatig welke vrijheden uw kinderen mogen hebben naarmate zij ouder worden. U kunt hierbij denken aan computergebruik, bij vriendjes of vriendinnetjes spelen of zelfstandig naar huis gaan. Wij zorgen ervoor dat onze kinderen een toptijd hebben!

Kom eens kijken, wij geven u graag een rondleiding!
U wilt natuurlijk het beste voor uw kind. Weten waar hij of zij terecht komt is daarbij erg belangrijk. U bent daarom van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Wij laten u alles zien en beantwoorden al uw vragen. Uiteraard kunt u ons ook per telefoon of e-mail uw vragen stellen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Planning & plaatsing of vraag een informatiepakket aan.

Bekijk hieronder het fotoalbum van deze locatie of volg ons op Facebook.

 

Klik hier om uw kind in te schrijven.

Locatiegegevens

Bezoekadres:

Bso Elisabethstraat
Elisabethstraat 1
4931 BD Geertruidenberg
T 06-23031026

Openingstijden

Bso Elisabethstraat biedt voor- en naschoolse opvang. De bso is open van 7.15 tot 18.15 uur. Vanaf 15.00 uur gaan de kinderen vanuit school naar de bso.

 

 

LRKP-nummer en inspectierapport:

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2019