GGD Rapportages en veiligheid

De GGD voert regelmatig inspecties uit en publiceert de resultaten in een rapport. U Kunt de inspectierapporten vinden op de pagina van de desbetreffende KDV of BSO op deze website of op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Hoe wordt de veiligheid gegarandeerd bij Trema Kinderopvang?

Al onze pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd en mogen werken in de kinderopvang. Zij moeten een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Op elke vestiging zijn opgeleide bedrijfshulpverlener(s).

Door middel van een Risico Inventarisatie en Evaluatie worden ook de locaties gecontroleerd op het gebied van veiligheid en gezondheid. 

Actief veiligheidsbeleid

Via deze link kunt u ons veiligheidsbeleid lezen.

Pedagogisch beleid

Hier vindt u het pedagogisch beleidsplan  en het pedagogisch werkplan voor de kinderopvanglocaties van Trema

 

JONGleren in het verkeer

Al op heel vroege leeftijd nemen kinderen - onder begeleiding - deel aan het verkeer. De gemeentes waarin Trema werkt vinden de heel vroege start met de verkeersopvoeding erg belangrijk en stimuleren begeleiders van kinderen van 0-4 jaar al om hun steentje bij te dragen in de verkeersopvoeding. Wij doen daar graag aan mee! Het Thema JONGleren in het verkeer is daarom een steeds terugkerend thema op de jaarplanning van iedere locatie van Trema. Alle locaties hebben inmiddels een GROEN LICHT label gehaald. Dit betekent dat alle locaties de juiste terugkerende onderwerpen aandacht geven.

Heel veel informatie kunt u vinden op de website van School op SEEF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023