Waar en wanneer?

  • Inloop Voor Elkaar: elke maandag- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur.
  • Juridisch Spreekuur: elke eerste maandag van de maand van 9.00 uur tot 11.00 uur.
     
  • Locatie spreekuren: Trema Welzijn, Wilhelminalaan 11c in Raamsdonksveer.
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trema Welzijn via: 0162-52 03 87

Inloopspreekuur 'Voor elkaar'
Het inloopspreekuur ‘Voor elkaar’ biedt hulp bij het invullen van formulieren, aanvragen van toeslagen, juridische vragen en meer. Bekijk hieronder wat we zoal voor u kunnen betekenen en kom eens langs.

Onze formulierenbrigade staat voor u klaar
Heeft u hulp nodig bij het invullen of nakijken van formulieren (op papier of digitaal), het aanvragen van toeslagen en kwijtscheldingen van belastingen of het ordenen van uw post en administratie? De vrijwilligers van de Formulierenbrigade van Trema Welzijn helpen u graag hierbij tijdens het inloopspreekuur ‘Voor Elkaar’ in Raamsdonksveer. U kunt hier elke maandag- en donderdagochtend terecht. Ook als u gebruik wilt maken van de computer om bijvoorbeeld zaken via internet te regelen of voor het opstellen van brieven bent u hier van harte welkom.

Gratis Juridisch Spreekuur
Heeft u hulp nodig bij juridische kwesties? Elke eerste maandag van de maand is er bij de inloop ‘Voor Elkaar’ een jurist aanwezig om antwoord te geven op juridische vragen. Tijdens dit gratis juridische spreekuur kan een eerste inschatting gemaakt worden van de wijze waarop u op weg geholpen kunt worden op het gebied van echtscheiding, arbeidsrecht, huurrecht, strafrecht, schuldenproblematieken en uitkeringen.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, dient u relevante formulieren/documenten en uw identiteitsbewijs mee te brengen. U bent van harte welkom!

 

 

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2020