Over de HartenBrigade
De HartenBrigade is een initiatief om mensen samen te brengen. Met jong en wat oudermet kleine dingen een groot verschil maken! Met de HartenBrigade doen we waar we sterk in zijn: mensen aan elkaar verbinden. Kinderen, vrijwilligers, organisaties en bedrijven samen inzetten voor mensen die een hart onder de riem verdienen.

Volg ons op facebook!
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke en gezellige activiteiten die we doen? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina en volg ons daar. Tot ziens bij de HartenJager!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten van de HartenBrigade

De activiteiten van de HartenBrigade vinden plaats in de Jager aan de Parallelweg 35 in Giessen. We zouden het erg leuk vinden om je tijdens een van onderstaande activiteiten te mogen verwelkomen op onze sfeervolle locatie.

Pan met Passie
Samen genieten van een warme maaltijd en een warm gesprek. Éen keer per kwartaal eten we soep en pannenkoeken en de overige maanden worden er met veel passie andere lekkernijen in onze prachtige keuken bereid. Kosten: € 5,- per persoon inclusief 2 consumpties. Als je meer kan missen wordt dat gewaardeerd, en als je het bedrag een keer helemaal niet kan missen, mag je dat gewoon vertellen omdat we het belangrijk vinden dat je je ALTIJD welkom voelt. 

Kletskop en Soeppraat
Elke donderdag staat er vanaf 10.00 uur een heerlijk bakkie koffie/thee met een smakelijke kletskop klaar. Voor iedereen die het fijn vindt om te kletsen, een krantje te lezen of samen een spelletje te doen. Mocht je het heel gezellig vinden dan blijf je gewoon zitten want rond de klok van 12.00 uur komt Iris met een heerlijke pan soep uit de keuken waar je voor maar € 2,- uit mee mag eten.

Crea Café van Harte(n)
Ben je dol op haken, breien, schilderen, boetseren of kaarten maken. Kom dan naar ons Crea Café van Harte(n). Elke donderdag kun je hier van 13.00 tot 15.30 uur je creativiteit de vrije loop laten. Neem zelf je eigen knutselspullen en wat lekkers mee. Je betaalt alleen een kleine bijdrage voor de onkosten. Doe jij met ons mee?

Breakdance in De HartenJager in Giessen
Wie kent niet de spectaculaire bewegingen van breakdancers op tv of YouTube? Ben je tussen de 7 en 15 jaar en wil je het breakdancen ook onder de knie krijgen? Je leert de hipste tricks en de coolste moves tijdens onze cursus Breakdance. Vanaf woensdag 30 oktober 2019 start er weer een reeks van 15 lessen. Kosten: € 97,50. Halverwege de reeks instromen is geen probleem. Opgeven kan via  telefoon 0183 - 408 444 of receptie@trema.org.

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2021