Doe mee met onze cursussen
Trema Welzijn organiseert regelmatig interssante en praktisch helpende cursussen. Denk hierbij aan cursussen op het gebied van omgaan met geld, uw administratie bijhouden, een cursus assertiviteit en meer. Bekijk hieronder wat wij op dit moment in ons cursusaanbod hebben. Wilt u meer informatie over deze of andere cursussen, neem dan contact met ons op. 

Info en aanmelden

Wilt u meer informatie over een cursus of wilt u zich aanmelden? Hieronder vindt u de contactgegevens per cursus

  • Algemeen nummer Trema Welzijn
  • Telefoon: 0183 - 408 444

Cursusaanbod

CURSUS: Assertiviteitstraining

Trema Welzijn organiseert - bij voldoende belangstelling - tweemaal per jaar een assertiveitstraining. De cursus start in het voorjaar en in het najaar. De kosten bedragen € 25,00 per persoon inclusief koffie, thee en lesmateriaal.

Voor wie?
Aan de assertiviteitstraining kunnen mannen en vrouwen deelnemen die hun zelfvertrouwen en het omgaan met de ander willen trainen of uitbreiden. U kunt in deze groep leren voor uzelf op te komen en uzelf ook belangrijk te vinden zonder anderen nodeloos te kwetsen. Hierdoor krijgt u meer zelfrespect en zelfvertrouwen.

CURSUS: Assertiviteitsworkshops

Trema Welzijn organiseert vier assertiviteits workshops voor jongeren. De workshops zijn op de navolgende data:

  • 29 oktober 2020
  • 5 november 2020
  • 12 november 2020
  • 19 november 2020

De workshops vinden plaats in Vlechtwerk, H.J. Roubosstraat 3, 4251 BZ in Werkendam van 16.00 tot 17.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshops.

Aanmelden kan tot 22 oktober 2020 en is mogelijk via Yvonne.vant.erve@trema.org

 

ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2022