Tarieven en aanbod

Deze Website is in onderhoud!!!!!!

Helaas is niet alle informatie up to date

Onze tarieven zijn all inclusive!

Wij bieden kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang in gemeente Altena en gemeente Geertruidenberg.

Wilt u weten welke tarieven wij voor deze diensten hanteren? Neem gerust contact met ons op voor de laatste informatie.

 

Altijd een locatie in de buurt.

Bekijk hieronder per dorp welke kinderopvang wij daar bieden.

Werken met leeftijdsgroepen

Kinderen verdienen een goede start en een stevige basis. Trema Kinderopvang kan daarin veel betekenen met opvang, spel en educatie. We stimuleren, volgen en begeleiden de ontwikkeling van uw kind. Uw kind staat bij ons centraal. Wij leveren opvang van hoge kwaliteit bij u in de buurt.

Op onze kinderopvanglocaties werken we met leeftijdsgroepen. Hierdoor is er rust voor de hele kleintjes als dat nodig is, voldoende uitdaging voor de dreumessen en worden de 3+ kinderen spelend voorbereid op de basissschool. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag hieronder vrijblijvend ons informatiepakket op.

Informatiepakket aanvragen?


U bent op zoek naar professionele en persoonlijke opvang voor uw kind of kinderen? U bent bij ons aan het goede adres. Vraag vrijblijvend ons informatiepakket kinderopvang aan. Daarin staat alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken.

Ja, ik wil een pakket aanvragen.

Privacy statement
Trema verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven op onze privacy pagina www.trema.org/privacy. Let op: het komt de laatste tijd voor dat mails van Trema in de ongewenste mail terecht komen. Lees hier wat u hieraan kunt doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ˆ
Naar boven
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © TREMA HOLDING 2023